EEN HOUTEN VERJAARDAGSCADEAU

Wil jij dit keer wat anders geven dan douchegel, een bloemetje of een fles wijn voor de verjaardag van jouw dierbare? Ben jij op zoek naar een leuk en persoonlijk verjaardagscadeau? Dan ben je bij Wall of Decoree aan het juiste adres. Het bedenken van een origineel verjaardagscadeau is geen eenvoudige opgave, maar Wall of Decoree maakt speciaal voor jou een origineel verjaardagscadeau.

Ideeën voor een persoonlijk verjaardagscadeau 

Konijnen wanddecoratie kinderkamer

Haar gezin van hout

houten planten wanddecoratie

Haar planten aan de muur

wanddecoratie muziekinstrumenten

Zijn muziekinstrument van hout

Eigen auto als wanddecoratie

Zijn eigen auto van hout

Stuur jouw idee

Het leukste houten persoonlijke verjaardagscadeau  

Of jij nu jouw eigen ideeën wilt laten omzetten in houten decoratie, of dat je iets in de webshop hebt gezien, Wall of Decoree heeft voor iedereen een passend verjaardagscadeau. Jouw houten verjaardagscadeau cadeau is leuk als decoratie in de woonkamer, slaapkamer of ieder andere ruimte in huis. Afhankelijk van jouw wensen kan het verjaardagscadeau aan de muur worden opgehangen of op de kast worden geplaatst.

Een gepersonaliseerd verjaardagscadeau 

Wil jij een écht persoonlijk verjaardagscadeau geven? Geen probleem! Wall of Decoree ontwerpt en maakt alle verjaardagcadeaus zelf. Dit maakt het mogelijk om het cadeau naar eigen wens aan te passen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de naam van de jarige in het cadeau te laten graveren. Heeft de jarige een voorliefde voor planten? Kies dan voor een leuk plantenkunstwerk. Maar het is ook mogelijk om zijn of haar huisdier na te laten maken van hout. Ook de High Five collectie valt onder de mogelijkheden.

Direct een origineel verjaardagscadeau bestellen

Wil jij direct een origineel verjaardagscadeau van Wall of Decoree bestellen? Dat kan! Neem een kijkje in de webshop. Heb je zelf een ander idee dat beter bij de jarige past? Ook dat is mogelijk. Stuur vrijblijvend een e-mail om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke verjaardagscadeau te bespreken!

Wall of Decoree

E-mail verzonden