EEN PERSOONLIJK VADERDAG CADEAU

Het bedenken van een origineel vaderdag cadeau is nog niet zo’n eenvoudige opgave. De meeste vaders hebben graag iets praktisch, maar dat is natuurlijk lang niet zo leuk om te geven. Wall of Decoree maakt speciaal voor jou leuke vaderdag cadeaus van hout. Kies uit bestaande ontwerpen of bespreek jouw eigen ideeën. Zo maak je van vaderdag een groot succes!

Ideeën voor een persoonlijk vaderdag cadeau

huwelijkscadeau ouders

Zijn muziekinstrument van hout

persoonlijk huwelijkscadeau

Zijn eigen auto van hout

blijvend huwelijkscadeau

Zijn stad van hout

Stuur jouw idee

Een gepersonaliseerd vaderdag cadeau

Jouw houten vaderdag cadeau is leuk als decoratie in de woonkamer, slaapkamer, boven de werkbank of elders in huis. Afhankelijk van jouw wensen kan het cadeau aan de muur worden opgehangen of op de plank worden geplaatst. Wil je vaderdag helemaal speciaal maken? Kies dan voor een gepersonaliseerd vaderdag cadeau.

Origineel vaderdag cadeau

Ieder houten vaderdag cadeau van Wall of Decoree wordt ontworpen en gemaakt door Eline de Wall. Dit maakt het mogelijk om het cadeau geheel naar wens aan te passen. Daarnaast zijn er heel veel verschillende mogelijkheden voor jouw houten vaderdag cadeau. Wil jij jouw vaderdag cadeau net een beetje extra geven? Kies dan voor een gepersonaliseerd vaderdag cadeau. Het is mogelijk om vrijwel elk houten cadeau te personaliseren. Ook als je zelf goede ideeën hebt voor een gepersonaliseerd vaderdag cadeau is dat vaak mogelijk.

Direct een origineel vaderdag cadeau bestellen

Wil jij direct origineel vaderdag cadeau van hout bestellen? Dat kan! Diverse leuke vaderdag cadeaus zijn te bestellen in de webshop.

Wall of Decoree

E-mail verzonden