Gratis verzending vanaf € 50,-

Over..

Wall of Decoree

Aangenaam! Mijn naam is Eline de Wall en ik ben de trotse eigenaar van Wall of Decoree. Alles wat je op deze website ziet, heb ik zelf ontworpen en gemaakt. Wekelijks ben ik in de werkplaats te vinden, om de mooiste houten creaties te maken. Een bijkomend voordeel: de geur van vers gesneden hout doet mijn hart sneller kloppen. Vroeger was ik erg fanatiek met de figuurzaag, maar gelukkig kan ik nu gebruik maken van de moderne technologie en laat ik de lasersnijmachine zijn werk doen.

Een echte Creabea

Ik ben altijd al een creatieveling geweest, zo maakte ik mijn eigen teenslippers van karton en Scoubidou touwtjes; ik begon in de zomer al met het maken van Sinterklaas surprises; ik ging naar school met mijn zelf geverfde schoenen en ik had iedere week een nieuwe nagellakcreatie op mijn nagels. Niemand keek dan ook gek op toen ik na mijn middelbare school Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit van Twente ging studeren. Mijn studentenleven was echt fantastisch, ik ontmoette allemaal creatieve en fantasierijke mensen waar ik helemaal van op bloeide.

Hoe het begon

Het begon allemaal twee jaar geleden, na het behalen van mijn masterdiploma. Mijn zus verhuisde naar een mooi appartement in Rotjeknor en als housewarming cadeau maakte ik een houten skyline van Rotterdam. Daarna kreeg ik allemaal verzoekjes van vrienden en familie of ik een skyline van Amsterdam, Den Haag en Utrecht kon maken. Deze skylines waren de start van mijn bedrijf. Vervolgens ontwierp ik de houten vogels aan de muur, bouwde ik een webshop, schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel en Wall of Decoree was geboren!

‘Bij het opstarten van een bedrijf komt best wat kijken, zoals het bedenken en ontwikkelen van producten,  inkoop, een website creëren, marketing tot aan het verzendproces. Ik heb alles vanaf het begin zelf opgezet en daar ben ik erg trots op!’

Ik ontwierp meer en meer houten wanddecoraties en al gauw kwamen mijn producten in fysieke winkels te liggen en ging ik steeds meer verkopen. Mijn droom werd werkelijkheid!

Maar toen..

kwam er helaas een crisis: een pandemie die grote gevolgen met zich meebracht. De winkels moesten sluiten, kunstmarkten gingen niet meer door en iedereen moest thuis werken.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel…

en ook bij mij. De overheid bood namelijk gratis cursussen aan voor ondernemers die getroffen waren door het coronavirus. Ik liet me niet uit het veld slaan en bleef mezelf ontwikkelen. Zo leerde ik hoe ik mijn website bovenaan in Google kon krijgen, ik leerde hoe ik mijn doelgroep kon bepalen en ik kreeg advies van een ondernemingsadviseur. Ook verschoven de verkopen van offline naar online en dat deed mijn webshop ten goede.

Wat zijn mijn toekomstplannen?

Mijn wens is dat ik nog vele jaren met passie mooie wanddecoratie, kinder- en kraamcadeaus mag blijven maken om hiermee veel woongeluk te bieden. Ik hoop dat jullie aan Wall of Decoree zullen denken als er weer een nieuwe wanddecoratie aan het interieur mag worden toegevoegd.

Een creatieve groet van Eline de Wall