Over..

Wall of Decoree

Ik ben Eline, 26 jaar en geboren in Rotterdam. Op mijn 18e heb ik de grote stad achter me gelaten en ben verhuisd naar Enschede om daar Industrieel ontwerpen te gaan studeren. Inmiddels heb ik mijn studie succesvol afgerond en mogen de mensen die daar behoefte aan hebben mij ‘mevrouw de Ingenieur’ noemen. Als industrieel ontwerper ben ik creatief en ondernemend ingesteld. Vandaar dat ik een eigen bedrijf in zelf ontworpen houten woondecoraties heb opgestart.

Hoe het begon...

In 2020 heb ik mijn allereerste houten kunstwerk gemaakt voor mijn zus. Ik heb toen een Rotterdamse skyline als housewarming cadeau gegeven. Daarna heb ik nog veel andere skylines mogen ontwerpen en heb ik de High Five vogels ontworpen voor mijn eigen huiskamer.

Kunst op maat

Hoe ontstaan jouw ideeën?

Ik ben heel fantasierijk. De beste ideeën ontstaan in mijn slaap. Dan word ik opeens wakker en dan moet ik het meteen opschrijven, voordat ik het weer vergeet.