Wall of Decoree maakt...

Fairtrade cadeaus van hout

Alle producten in de webshop van Wall of Decoree zijn ontworpen door Eline de Wall. De producten worden gemaakt met behulp van een lasersnijmachine. Eerst ontwerpt Eline de kunstwerken in een tekenprogramma op de computer. Deze tekeningen worden vervolgens gestuurd naar de lasersnijmachine. Uiteindelijk snijdt de machine met een laser de tekeningen in de houten plank.

Laser gesneden wanddecoratie

laser gesneden wanddecoratie

Nederlandse wanddecoratie

Zoals hierboven aangegeven worden alle producten ontworpen en gesneden in Nederland. Daarnaast worden de losse onderdelen geschuurd, geverfd en in elkaar gezet door Eline. De werkplaats van Wall of Decoree is gevestigd in Enschede.

Milieuvriendelijk verpakt

De laser gesneden woondecoraties worden lokaal geproduceerd. Daarnaast worden de producten, die via de webshop worden gekocht, verpakt en beschermd in karton/papier. Er wordt geen gebruik gemaakt van plastic verpakkingsmateriaal.

Aandacht en liefde

De producten die via de webshop worden besteld, worden met veel aandacht en liefde verpakt. Eline gaat zorgvuldig om met alle bestellingen en pakt deze ook persoonlijk in. Een leuk pakketje met een handgeschreven kaartje maakt jouw dag helemaal goed.

Minder materiaal verspilling

Bij het maakproces van de laser gesneden decoraties wordt er zo min mogelijk hout verspild. Door gebruik te maken van het zo genoemde nesting systeem, wordt er zoveel mogelijk materiaal benut en minder materiaal weggegooid. De decoraties worden als het ware als puzzelstukjes op de plank verdeeld, zodat er weinig restmateriaal ontstaat.

Stuur jouw idee

Wil jij een kunstwerk door Eline laten ontwerpen en laten snijden in hout? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.