Gratis verzending vanaf € 50,-

Wall of decoree maakt...

Gepersonaliseerde cadeaus

Heb je binnenkort een bruiloft of ga je op kraamvisite en wil je iemand verrassen met een persoonlijk en gepersonaliseerd cadeau? Dat kan. Ontwerpster Eline de Wall maakt houten kraamcadeautjes, huwelijkscadeaus, verjaardagscadeautjes en nog veel meer. Je kan het zo gek niet bedenken. Het zou ook zomaar kunnen dat je een houten wanddecoratie wil laten maken om in je eigen interieur te hangen. Alles is mogelijk. Laat jouw idee aan Eline horen en haar creatieve geest maakt er een mooi houten kunstwerk van. 

Stuur jouw idee

Wil jij ook een gepersonaliseerd kunstwerk van hout door Eline de Wall laten maken? Stuur vrijblijvend een bericht om jouw idee te bespreken.

Portfolio

Eline heeft al veel gepersonaliseerde kunstwerken mogen maken. Bekijk hieronder een paar voorbeelden..

Een Nederlands product

Alle woondecoraties en houten oorbellen in de webshop zijn ontworpen en gemaakt door Eline de Wall. Bovendien worden de producten gesneden uit Nederlands hout. Heb je nog vragen over het maakproces van de gepersonaliseerde cadeaus? Neem gerust contact op om jouw vragen te bespreken.

Een gepersonaliseerd cadeau van hout

Eline ontwerpt al haar kunstwerken op de computer. Als de ontwerpen uiteindelijk goed gekeurd zijn door de opdrachtgever, dan stuurt ze haar bestanden door naar een lasersnijmachine. In die machine ligt een houten plank en haar tekeningen worden uit die plank gesneden met behulp van een laser. Vervolgens worden uitgesneden onderdelen door Eline geschuurd, geverfd en aan elkaar geplakt. Dit resulteert in een prachtig 3D kunstwerk van hout.