Gratis verzending vanaf € 50,-

Wall of decoree maakt...

Persoonlijke kunst op maat

Kunst op maat is misschien wel het leukste cadeau ever voor je geliefde of voor jezelf. Naast dat het super leuk is om je eigen voorkeuren door te geven, vormt dit kunstwerk een bijzonder aandenken. Bij Wall of Decoree ben je aan het juiste adres voor persoonlijke, unieke én betaalbare kunst op maat. De mogelijkheden en opties zijn eindeloos. Doordat Eline alles zelf ontwerpt, is geen enkel ontwerp te gek of kunstwerk hetzelfde. Daarnaast kan het kunstwerk worden voorzien van een naam, datum of boodschap. Hierdoor wordt het kunstwerk extra persoonlijk en waardevol.

Gepersonaliseerd kunstwerk muziek

Stuur vrijblijvend jouw idee

Heb jij zelf een mooi idee voor een uniek houten kunstwerk? In overleg is bijna alles mogelijk! Neem contact op om de mogelijkheden voor het houten kunstwerk te bespreken.

Persoonlijke wanddecoratie

Op de website van Wall of Decoree vind je diverse voorbeelden van de kunst op verzoek die Eline heeft gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijke wanddecoratie voor in de kinderkamer, verwerk een geboortekaartje in een houten kraamcadeau of maak een naambordje met de naam en het lievelingsdier van het kind. Ook een gepersonaliseerd schilderij laten maken is altijd een leuk idee. Je kunt een gepersonaliseerd schilderij laten maken aan de hand van een foto, bekende stad of een eigen design. Laat bijvoorbeeld een schilderij maken van een huisdier of geïnspireerd op iemands hobby. Goed om te weten: alle kunst van Wall of Decoree wordt gemaakt van hout.

Meer weten over Wall of Decoree?

Wil je meer weten over Wall of Decoree en de betaalbare kunst op maat? Neem dan een kijkje op de website. Hier vind je meer informatie over de wanddecoraties, schilderijen, sieraden en Mandala kunst op maat. Online kun je ook direct contact opnemen met Wall of Decoree. Aan de hand van jouw wensen zal Eline contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maakt Eline een schets waar jij feedback op mag geven. Ben je enthousiast? Dan wordt de schets verwerkt tot een echt kunstwerk. Binnen ongeveer 3 weken zal jij het kunstwerk thuis ontvangen. Mocht je nog een vraag hebben, stuur Eline dan gerust een e-mail of bericht via het contactformulier. Eline helpt je zo snel mogelijk.