Het leukste houten kraamcadeau met naam voor in de babykamer


Een origineel kraamcadeau vinden is vaak erg lastig. Je wilt natuurlijk niet met hetzelfde cadeau als een ander aankomen. Kies daarom voor een houten kraamcadeau met naam. Wall of Decoree past het kraamcadeau volledig aan jouw wensen aan. Zo ben je altijd verzekerd van een uniek kraamcadeau van hout!


Het houten kraamcadeau met naam is leuk als decoratie in de kinderkamer. Hij kan aan de muur opgehangen worden of op een schap worden geplaatst. Doordat het cadeau wordt gemaakt van hout, past hij perfect in iedere kinderkamer. Aarzel niet langer en verras de aanstaande ouders met dit unieke kraamcadeautje. De afmetingen van het houten kraamcadeau zijn 15x15cm. 


Op maat gemaakt kraamcadeau 


Ieder houten kraamcadeau van Wall of Decoree wordt op maat gemaakt en bevat altijd:

- De naam van de pasgeboren baby;

- De geboortedatum;

- Minstens vier schattige elementen.

Deze vier schattige elementen kunnen verschillende dingen zijn. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een kinderwagen, olifant, giraffe, papegaai, wolk of aapje. Heb je zelf een ander idee? Ook dat is mogelijk. Vul het formulier hieronder in of stuur mij een e-mail om de mogelijkheden voor jouw houten kraamcadeau met naam te bespreken. Ook eventuele andere aanpassingen of toevoegingen kunnen besproken worden. Denk bijvoorbeeld het geboortegewicht- of lengte van de baby.Een mooi cadeau en een bijzondere herinnering voor altijd!


Hoe kan ik bestellen?


Stap 1

Stuur mij een email of vul het formulier in met de naam en de geboortedatum van de baby.

Stap 2 
Bestel het kraamcadeautje via deze link.
Kraamcadeau met naam en datum
Uw naam (voor- en achternaam): *
E-mail: *
Naam van de baby: *
Geboortedatum van de baby: *
Kaartje met persoonlijk berichtje:
Tekst op kaartje:
Overige opmerkingen:
Captcha: *
Wat is de levertijd?

Dit cadeautje wordt op verzoek gemaakt. Wall of Décoree streeft naar een levertijd van 3 weken na ontvangst van betaling en het ingevulde formulier.