KINDERKAMER DECORATIE

Houten konijnen kinderkamer

High Five konijnen  
€54,95

houten vogel kinderkamer decoratie

Vogel 
€24,95

De leukste en origineelste houten kinderkamer decoratie 

Een kinderkamer moet een plek zijn waar jouw kind zich even kan terugtrekken, waar het zich thuis voelt en waar de fantasie aangesproken kan worden. Daarom wil je een inspirerende en vrolijke kinderkamer voor jouw kind. Met behulp van de houten kinderkamer decoraties van Wall of Decoree maak je de kinderkamer persoonlijk én vrolijk. 

 Het houten kinderkamer decoratie van Wall of Decoree vrolijkt de kinderkamer direct op. Daarnaast laat deze speciale decoratie voor in de kinderkamer de fantasie van jouw kind tot leven komen. De decoratie van hout kan aan de muur worden opgehangen als muurdecoratie in de kinderkamer, maar het is ook mogelijk om het op een schap te plaatsen. 

 De houten decoratie voor in de kinderkamer van Wall of Decoree kan op maat worden gemaakt. Dit betekent dat je iets kunt laten ontwerpen dat écht bij jouw kind past. Denk bijvoorbeeld aan het lievelingsdier van jouw kind op de muur of een set stoere vliegtuigjes op de muur. Omdat Wall of Decoree op maat gemaakte decoraties levert, is het mogelijk om jouw eigen ideeën en wensen bespreekbaar te maken. Is jouw dochter gek van paarden? Kies dan voor een springend paard aan de muur. Raakt jouw zoon niet uitgepraat over de brandweer? Laat een brandweerwagen als decoratie aan de muur maken! Geen idee is te gek. Twijfel je toch over de mogelijkheden van jouw houten kinderkamer decoratie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

 Decoratie kinderkamer personaliseren 

 Omdat iedere decoratie met de hand wordt ontworpen, is het ook mogelijk om deze eenvoudig te personaliseren. Wil je de naam van jouw kind laten graveren in het houten kunstwerk? Geen probleem! Liever de geboortedatum? Ook dat is mogelijk. 

 Kinderkamer decoratie bestellen of cadeau geven 

 Wil jij direct een houten kinderkamer decoratie bestellen of cadeau geven? Dat kan! Diverse houten kinderkamer decoraties zijn te koop in de webshop. Zit jouw favoriet er nog niet tussen of wil je jouw eigen ideeën laten uitwerken? Ook dat is mogelijk. Stuur vrijblijvend een mail en ik bespreek graag de mogelijkheden. 

 Wist je dat ik ook een houten kraamcadeau voor je kan maken?

Wall of Decoree

E-mail verzonden