JA!! IK WIL... EEN HUWELIJKSCADEAU LATEN MAKEN

Heb jij binnenkort een bruiloft en ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor het bruidspaar? Dit is vaak geen eenvoudige opgave, sparen voor de uitzet wordt immers amper meer gedaan. En natuurlijk wil je ook niet hetzelfde geven als een ander. Met een gepersonaliseerd houten huwelijkscadeau van Wall of Decoree kun jij een origineel geschenk geven aan het gelukkige bruidspaar.

GEPERSONALISEERD HUWELIJKSCADEAU

huwelijkscadeau ouders
persoonlijk huwelijkscadeau
blijvend huwelijkscadeau

Een bruiloft? Geef een origineel houten huwelijkscadeau!

Het houten huwelijkscadeau van Wall of Decoree is een leuk aandenken aan de huwelijksdag van het bruidspaar. Door persoonlijke details toe te voegen aan het cadeau, zoals de namen van het bruidspaar en de trouwdatum, is het een cadeau met veel emotionele waarde. Het houten huwelijkscadeau is leuk als decoratie in de woonkamer aan de muur of op een plank, maar ook bijvoorbeeld in de gang, slaapkamer of elders in huis.

Houten huwelijkscadeau ideeën

Doordat Wall of Decoree ieder houten huwelijkscadeau met de hand ontwerpt, is het mogelijk om het houten geschenk geheel naar wens te maken. Heb je een leuke (wand)decoratie in de webshop gezien? Of heb jij een eigen idee voor het cadeau voor het bruidspaar? Alles is mogelijk. Door contact op te nemen, kunnen we jouw wensen bespreken. Enkele ideeën voor jouw houten huwelijkscadeau:

 • Het samenvoegen van de hobby’s van het bruidspaar in één kunstwerk; 

• Een belangrijk voorwerp dat centraal staat in de relatie als een decoratief werk; 

 • Een bruidspaar, duiven of andere iconische trouwdag elementen in een lijst.

Persoonlijk huwelijkscadeau

Een cadeau voor een huwelijk is pas echt leuk als deze persoonlijk is gemaakt. Daarom is het mogelijk om de namen van het bruidspaar in het houten huwelijkscadeau te laten graveren samen met de trouwdatum. Ook andere, eventueel interessante, informatie kan aan het kunstwerk worden toegevoegd. Zo wordt het pas echt een persoonlijk en uniek huwelijkscadeau. Heb jij zelf andere, goede ideeën voor een origineel huwelijkscadeau? In overleg is bijna alles mogelijk! Stuur een bericht om de mogelijkheden voor jouw huwelijkscadeau te bespreken.

Wall of Decoree

E-mail verzonden