JOUW HOUTEN STAD OF DORP

Skyline van Amsterdam

Amsterdam
€15,95

Rotterdam skyline

Rotterdam
€15,95

Enschede skyline van hout

Enschede
€15,95

Utrecht skyline

Utrecht
€15,95

Den Haag Wanddecoratie

Den Haag
€34,95

deventer wanddecoratie

Deventer
€34,95

Enschede wanddecoratie

Enschede
€34,95

Utrecht wanddecoratie

Utrecht
€34,95

Haaksbergen wanddecoratie

Haaksbergen
€34,95

Nederland aan de muur

Nederland
€34,95

Groningen skyline

Groningen
€34,95

Rotterdam wanddecoratie

Rotterdam
€34,95

Amersfoort wanddecoratie

Amersfoort
€34,95

Skyline Zwolle

Zwolle
€34,95

Delft skyline

Delft
€34,95

Houten Skyline van mijn stad 

Ben jij trots op jouw stad of woonplaats? Dan kan een echte houten wanddecoratie van jouw stad niet ontbreken aan jouw interieur. Dankzij de kenmerkende gebouwen in de decoraties kun jij direct herkennen dat het om jouw stad of woonplaats gaat. Ontdek de verschillende houten steden van Wall of Decoree. 

 Iedere skyline van Wall of Decoree wordt gemaakt van hout en krijgt er een mooie lijst omheen, waardoor jouw interieur direct een persoonlijke en warme sfeer krijgt. Kies voor één van de bestaande skylines of leg jouw ideeën aan mij voor. Omdat alle Skylines handgemaakt zijn, is het mogelijk om deze naar jouw persoonlijke wens aan te passen. Wil jij heel graag een specifiek gebouw terugzien in jouw woondecoratie? Dan is dat geen probleem!

Houten steden aan de muur

De unieke Skylines van Wall of Decoree zijn ontzettend populair. De skylines worden van hout gemaakt en bevat een aantal van de meest kenmerkende gebouwen of eye-catchers uit jouw stad. Elke Skyline vertelt zijn eigen verhaal en dat maakt jouw woonkamer extra speciaal! Kies voor jouw favoriete Skyline, bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. De houten steden van Wall of Decoree zijn niet alleen bedoeld voor aan de muur, ze kunnen ook eenvoudig op een mooie plank of schap gezet worden.

Een gepersonaliseerde skyline 

Omdat Wall of Decoree ook op maat gemaakte wanddecoraties levert, is het ook mogelijk om jouw eigen ideeën en wensen bespreekbaar te maken. Ben jij op zoek naar een houten wanddecorartie van jouw huidige woonplaats, maar vind je deze nog niet terug in het assortiment? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden voor jouw houten stad te bespreken.

Een origineel cadeau van hout geven

Wil jij direct één van de Skylines bestellen of cadeau geven? Dat kan! Diverse Skylines zijn al te koop in de webshop. Zit jouw stad of woonplaats er nog niet tussen of wil je jouw eigen ideeën laten uitwerken? Ook dat is mogelijk. Stuur mij een berichtje en ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Wall of Decoree

E-mail verzonden