Een bruiloft? Geef een origineel houten huwelijkscadeau!
Heb jij binnenkort een bruiloft en ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor het bruidspaar? Dit is vaak geen eenvoudige opgave, sparen voor de uitzet wordt immers amper meer gedaan. En natuurlijk wil je ook niet hetzelfde geven als een ander. Met een gepersonaliseerd houten huwelijkscadeau van Wall of Decoree kun jij een origineel cadeau geven aan het gelukkige bruidspaar.

Het houten huwelijkscadeau van Wall of Decoree is een leuk aandenken aan de huwelijksdag van het bruidspaar. Door persoonlijke details toe te voegen aan het cadeau, zoals de namen van het bruidspaar en de trouwdatum, is het een cadeau met veel emotionele waarde. Het houten huwelijkscadeau is leuk als decoratie in de woonkamer aan de muur of op een plank, maar ook bijvoorbeeld in de gang, slaapkamer of elders in huis. 

Houten huwelijkscadeau 
Doordat Wall of Decoree ieder houten huwelijkscadeau met de hand ontwerpt, is het mogelijk om het cadeau geheel naar wens te maken. Heb je een leuke (wand)decoratie in de webshop gezien? Of heb jij een eigen idee voor het cadeau voor het bruidspaar? Alles is mogelijk. Door contact met mij op te nemen, kunnen we jouw wensen bespreken. 

Enkele ideeën voor jouw houten huwelijkscadeau:
• Het samenvoegen van de hobby’s van het bruidspaar in één kunstwerk;
• Een belangrijk voorwerp dat centraal staat in de relatie als een decoratief werk;
• Een bruidspaar, duiven of andere iconische trouwdag elementen in een lijst.
Persoonlijk huwelijkscadeau
Een cadeau voor een huwelijk is pas echt leuk als deze persoonlijk is gemaakt. Daarom is het mogelijk om de namen van het bruidspaar in het houten huwelijkscadeau te laten graveren samen met de trouwdatum. Ook andere, eventueel interessante, informatie kan aan het kunstwerk worden toegevoegd. Zo wordt het pas echt een persoonlijk huwelijkscadeau. 

Heb jij zelf andere, goede ideeën voor een persoonlijk huwelijkscadeau? In overleg is bijna alles mogelijk! Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor jouw huwelijkscadeau te bespreken.