Gratis verzending vanaf € 50,-

Een gepersonaliseerd...

Skyline aan de muur

Ben jij groot fan van Nederlandse steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Enschede? Hang dan een skyline aan de muur! Zo geniet je niet alleen altijd van jouw favo stad maar ook van een uniek kunstwerk aan de muur. Bij Wall of Decoree koop je een mooie houten skyline Nederland van diverse bekende steden. Het ontwerp is strak, origineel en bijzonder. Naast dat Wall of Decoree een aantal steden standaard in de collectie heeft, kan Eline een gepersonaliseerde skyline voor je ontwerpen. Een skyline maken doet Eline aan de hand van jouw voorkeuren qua stad en gebouwen. Daarnaast kan Eline het ontwerp voorzien van een datum, naam of persoonlijke boodschap.

Voorbeelden van gepersonaliseerde skylines

Stuur jouw idee

Welk element wil jij terug zien in de skyline? In overleg is bijna alles mogelijk! Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw skyline te bespreken.

Houten skyline Nederland

Een houten skyline Nederland is een eyecatcher aan de muur, op een kast én super leuk om cadeau te geven. Neem een kijkje in onze webshop om voorbeelden te vinden van de skylines die Eline al ontworpen heeft. De skyline Utrecht gebouwen is bijvoorbeeld geïnspireerd op de beroemde Domtoren en de Utrechtse grachten. De skyline van Rotterdam bevat –uiteraard- de Erasmusbrug. In de skyline stad Amsterdam zul je wellicht De Dam herkennen. Natuurlijk kan Eline een skyline maken die perfect aansluit bij gebouwen die belangrijk zijn voor jou of de ontvanger. Kies er bijvoorbeeld voor om een voetbalstadion of stamkroeg terug te laten komen in het ontwerp.

Stuur jouw wensen door!

Via de website kun je direct jouw wensen voor een skyline Utrecht gebouwen (of andere stad) doorsturen. Aan de hand van deze wensen neemt Eline contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens gaat Eline de skyline maken. Aangezien alles met de hand gemaakt wordt, duurt het ongeveer 3 weken voordat je de skyline ontvangt. Mocht je op zoek zijn naar een origineel cadeau zorg er dan voor dat je op tijd je bestelling plaatst! Heb je een vraag? Stuur Eline dan gerust een e-mail of bericht via het contactformulier. Wall of Decoree helpt je graag in jouw zoektocht naar een gepersonaliseerde skyline stad of ander persoonlijk kunstwerk.