Gratis verzending vanaf € 50,-

Een gepersonaliseerd...

Verjaardagscadeau van hout

Wil jij dit keer wat anders geven dan douchegel, een bloemetje of een fles wijn voor de verjaardag van jouw dierbare? Ben jij op zoek naar een leuk en persoonlijk verjaardagscadeau? Dan ben je bij Wall of Decoree aan het juiste adres. Het bedenken van een origineel verjaardagscadeau is geen eenvoudige opgave, maar Wall of Decoree maakt speciaal voor jou een origineel verjaardagscadeau van hout.

Een houten verjaardagscadeau

Of jij nu jouw eigen ideeën wilt laten omzetten in houten decoratie, of dat je iets in de webshop hebt gezien, Wall of Decoree heeft voor iedereen een passend verjaardagscadeau. 

Jouw houten verjaardagscadeau cadeau is leuk als decoratie in de woonkamer, slaapkamer of ieder andere ruimte in huis. Afhankelijk van jouw wensen kan het verjaardagscadeau aan de muur worden opgehangen of op een schap worden geplaatst. 

Ideeën voor een persoonlijk Verjaardagscadeau

Stuur jouw idee

Heb jij zelf goede ideeën voor een persoonlijk Verjaardagscadeau? In overleg is bijna alles mogelijk! Neem contact op om de mogelijkheden voor het Verjaardagscadeau te bespreken.

Persoonlijk verjaardagscadeau

Wil jij een écht persoonlijk verjaardagscadeau geven? Geen probleem! Wall of Decoree maakt alle verjaardagcadeaus met de hand. Dit maakt het mogelijk om het naar eigen wens aan te passen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de naam van de jarige in het cadeau te laten graveren.

Heeft de jarige een voorliefde voor planten? Kies dan voor een leuk plantenkunstwerk. Maar het is ook mogelijk om zijn of haar huisdier na te laten maken van hout. Ook de High Five collectie valt onder de mogelijkheden.

Direct een origineel verjaardagscadeau bestellen

Wil jij direct een origineel verjaardagsadeau van Wall of Decoree? Dat kan! Neem een kijkje in de webshop. Heb je zelf een ander idee dat beter bij de jarige past? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke verjaardagscadeau te bespreken!