Gratis verzending vanaf € 50,-

Een gepersonaliseerd...

Moederdag cadeau van hout

Moederdag is het moment om één van de belangrijkste personen in je leven in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar een originele ideeën voor Moederdag? Maak dan kennis met de gepersonaliseerde Moederdag cadeaus van Wall of Decoree.

Zet jouw moeder in het zonnetje!

Bij Wall of Decoree koop je houten wanddecoratie die volledig kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Laat jouw idee voor een persoonlijk Moederdag cadeau aan Eline weten. Zij zal vervolgens aan het ontwerpen slaan! Laat bijvoorbeeld het favoriete dier van je moeder terugkomen in het ontwerp of kies voor een persoonlijk moeder dochter cadeau die jullie band representeert.

Gepersonaliseerd moederdag cadeau

Stuur jouw idee

Heb jij zelf goede ideeën voor een persoonlijk Moederdag cadeau? In overleg is bijna alles mogelijk! Neem vrijblijvend contact op met Eline.

Mail naar info@wallofdecoree.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk cadeau voor mama

Het leuke aan een persoonlijk Moederdag cadeau van Wall of Decoree is dat de opties eindeloos zijn. Laat je inspireren de houten planten, houten steden en houten dieren die Eline eerder ontworpen heeft of gebruik je eigen creativiteit. Ook qua budget hoef je je geen zorgen te maken. Bij Wall of Decoree werken we met verschillende prijsklassen. Houten oorbellen zijn bijvoorbeeld een klein en persoonlijk geschenk, terwijl een grote en unieke decoratie wat duurder is. Goed om te weten: Eline ontwerpt alles zelf en wordt met de hand in elkaar gezet. Hierdoor kan Eline alle items aanpassen aan jouw wensen en er bijvoorbeeld een naam en datum in graveren.

De werkwijze voor een persoonlijk Moederdag cadeau

De werkwijze voor een persoonlijk Moederdag cadeau is simpel. Jij stuurt jouw ideeën en wensen (geheel vrijblijvend) naar Wall of Decoree. Eline bespreekt vervolgens met jou de mogelijkheden en maakt een schets. Ben je enthousiast? Dan gaat Eline voor je aan de slag. Binnen 3 weken ontvang jij het cadeau thuis. Uiteraard kun je het cadeau ook direct bij je moeder laten bezorgen. Naast een persoonlijk moeder dochter cadeau, vind je in de webshop nog veel meer persoonlijke, unieke en houten cadeautjes. Neem dus de tijd om de opties te bekijken en verras je moeder én heel veel andere belangrijke mensen met een mooi cadeau op maat!