Gratis verzending vanaf € 50,-

Een gepersonaliseerd...

Een leuk naambordje als kraamcadeau

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau dat direct een leuk aandenken vormt voor later? Kies dan voor een persoonlijk cadeau van Wall of Decoree. In de webshop vind je leuke hippe kraamcadeaus zoals leuke houten kinderlampen met naam en  naambordjes met een leuk diertje. De houten decoratie kan precies worden ontworpen zoals jij wil. Laat de wanddecoratie bijvoorbeeld matchen met het thema van de babykamer of kies voor een persoonlijk ontwerp. Ook de houten naambordjes vormen een echte eyecatcher voor in de babykamer. Je kunt dit kraamcadeau met naam en datum vormgeven of kiezen voor een leuk dier of ander design. Doordat Eline alles zelf ontwerpt, weet je altijd zeker dat je met een uniek én origineel kraamcadeau op het kraambezoek verschijnt.

Portfolio

Eline heeft al veel gepersonaliseerde kraamcadeaus mogen maken. Bekijk hieronder een paar voorbeelden..

Kraamcadeau idee nodig?

Heb je een kraamcadeau idee nodig? Neem dan de tijd om de voorbeelden in de bovenstaande portfolio te bekijken. Misschien doe je direct inspiratie op voor een persoonlijk baby cadeau. Kraamcadeau tips zijn onder andere de houten wanddecoraties met dieren en andere figuurtjes. Laat het ontwerp overeenkomen met het geboortekaartje of gebruik je eigen creativiteit. De mogelijkheden en opties zijn eindeloos! Ook een kraamcadeau met naam – zoals de naambordjes – is altijd een succes. Op de naam kan Eline de geboortedatum en eventueel het gewicht van de baby graveren. Uiteraard kies je zelf welk dier het beste bij de baby past. In het wensenformulier (te vinden op de productpagina van het naambordje) laat je bovendien al je overige wensen weten zodat Eline hier rekening mee kan houden.

Persoonlijk baby cadeau kopen bij Wall of Decoree

De werkwijze van Eline is simpel. Allereerst vul je (vrijblijvend) het wensenformulier in. Geef zo goed mogelijk aan wat jouw kraamcadeau idee is. Vervolgens stuurt Eline je eenmalig een schets toe. Deze schets is een concept waarop Eline graag feedback ontvangt. Zodra je de feedback hebt verzonden, ontvang je binnen 3 weken één van onze hippe kraamcadeaus thuis. Mocht je niet in staat zijn op kraambezoek te gaan, dan kun je het kraamcadeau uiteraard ook direct naar de gelukkige ontvangers sturen. Tip: bekijk naast de kraamcadeau tips ook onze andere gepersonaliseerde cadeautjes en musthaves in de webshop. Een persoonlijk kunstwerk is een super leuk cadeau waar je een onvergetelijke indruk mee maakt!

Op kraamvisite in Coronatijd

Op kraamvisite gaan in tijden van het coronavirus blijft een lastige situatie. Het is niet verstandig om op visite te gaan om te voorkomen de moeder en kind te besmetten. Voor de ouders en het kind is het ook erg lastig om de steun en aandacht te krijgen die ze verdienen. Daarom is het leuk om alvast een leuk en origineel kraamcadeau op te sturen via de post om ze op afstand te kunnen ondersteunen in deze moeilijke tijd. Daarnaast is het altijd mogelijk om gratis een persoonlijk bericht voor de baby en ouders mee te sturen met een leuk kaartje van Wall of Decoree. Een mooi houten geschenk en een bijzondere herinnering voor altijd!

Stuur jouw idee

Wil jij een ander kunstwerk door Eline de Wall laten maken? Stuur vrijblijvend een bericht om jouw idee te bespreken.