Een gepersonaliseerd...

Kraamcadeau met naam

Een origineel kraamcadeau vinden is vaak erg lastig. Je wilt natuurlijk niet met hetzelfde babycadeau als een ander aankomen. Kies daarom voor een houten kraamcadeau met naam. Wall of Decoree past het geboorte geschenk volledig aan jouw wensen aan. Zo ben je altijd verzekerd van een uniek en bijzonder kraamcadeau van hout!

Het houten kraamcadeau met naam en datum is leuk als decoratie in de kinderkamer. Hij kan aan de muur opgehangen worden of op een plank in de kast worden geplaatst. Doordat het hippe babycadeau wordt gemaakt van hout, past hij perfect in iedere kinderkamer. Aarzel niet langer en verras de aanstaande ouders met een uniek kraamcadeautje van Wall of Decoree.

Portfolio

Eline heeft al veel gepersonaliseerde kraamcadeaus mogen maken. Bekijk hieronder een paar voorbeelden..

Stuur jouw idee

Wil jij een ander kunstwerk door Eline de Wall laten maken? Stuur vrijblijvend een bericht om jouw idee te bespreken.

Op kraamvisite in Coronatijd

Op kraamvisite gaan in tijden van het coronavirus blijft een lastige situatie. Het is niet verstandig om op visite te gaan om te voorkomen de moeder en kind te besmetten. Voor de ouders en het kind is het ook erg lastig om de steun en aandacht te krijgen die ze verdienen. Daarom is het leuk om alvast een leuk en origineel kraamcadeau op te sturen via de post om ze op afstand te kunnen ondersteunen in deze moeilijke tijd. Daarnaast is het altijd mogelijk om gratis een persoonlijk bericht voor de baby en ouders mee te sturen met een leuk kaartje van Wall of Decoree. Een mooi houten geschenk en een bijzondere herinnering voor altijd!