Gratis verzending vanaf € 50,-

Veel Gestelde Vragen

Zijn alle houten wanddecoraties zelf ontworpen?

Ja! Alles op mijn website heb ik zelf ontworpen. Soms heeft iemand een specifiek idee voor een kunstwerk op verzoek, dan ga ik samen met de klant in overleg hoe ik dit het beste kan uitvoeren. Ik heb nauw contact met de klant en hij/zij heeft ook de mogelijkheid om feedback te geven op mijn conceptschets.

Hoelang duurt het om kunst op verzoek te maken?

Bij kunst op verzoek duurt het proces van ontwerpen tot aan het verzenden maximaal 3 weken. Ik ben bijna wekelijks in de werkplaats te vinden om met de lasermachine producten te snijden. Het zou dus zomaar kunnen dat jouw kunst op verzoek binnen een paar dagen op de deurmat ligt.

Kan ik sneller dan drie weken mijn kunst op verzoek krijgen?

Heb jij een specifieke datum wanneer jouw kunst op verzoek af moet zijn? Stuur mij gerust een mailtje om de mogelijkheden te bespreken.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Ik kijk graag op Pinterest om nieuwe ideeën op te doen. Ook ontvang ik veel inspiratie van mensen om mij heen. Soms krijg ik van klanten een super goed idee en dan zet ik het product in overleg in mijn webshop.

Van welk materiaal worden de wanddecoraties gemaakt?

Ik werk voornamelijk met berkenhout. Berkenhout is van goede kwaliteit en geeft een chique uitstraling. Ook is de nerf en de kleur ontzettend mooi. In veel wanddecoraties zijn verschillende tinten te vinden, dit dankzij de verschillende lagen beits om diepte te creëren in mijn kunstwerken.

Wil je graag een ander materiaal gebruiken voor kunst op verzoek? Bespreek de mogelijkheden, want er is veel mogelijk! De lasersnijmachine kan niet alleen hout snijden, maar bijvoorbeeld ook perspex.

Hoe verpak jij de houten wanddecoraties?

Ik verpak elke wanddecoratie op zijn eigen manier en elke verpakking is uniek. Ik ben nog vol aan het experimenteren met leuke papier patronen, beschermfolie en mooie dozen. Ik krijg veel leuke reacties over mijn manier van verpakken, dus daar ga ik graag mee door!

Bevatten de houten skylines een ophangsysteem?

Ja, de skylines zijn inclusief gratis ophangmateriaal, bestaande uit twee pluggen en twee schroeven. Zo bevestig je eenvoudig jouw houten Skyline aan de muur.

Ook de overige producten zijn voorzien van gratis ophangmateriaal.