Gratis verzending vanaf € 50,-

Blog

Beestachtig leuke wanddecoratie 

Graag stel ik je voor aan mijn nieuwe kinderkamer collectie! De beestachtige wanddecoratie voor in de kinderkamer! De collectie bestaat uit 8 verschillende dieren: een olifant, giraf, beer, poes, hond, eenhoorn, vos en konijn. Voor ieder kind wat wils 😉 De meeste kinderen zijn gek op dieren en daarom is het toepassen van dieren bij de inrichting van de kinderkamer erg geliefd. Je kunt er bovendien veel kanten mee uit: dieren van de safari, boerderijdieren, dieren uit het bos of uit een sprookje.  

Inrichten van de kinderkamer

Allereerst is het belangrijk de basis op orde te hebben. Op een kinderkamer zijn de volgende elementen essentieel: een goed bed, een leuke kast, gordijnen met een toffe print, een kist voor wat speelgoed en boekjes en daarnaast een spiegel. Vervolgens is het tijd voor sfeer: je fleurt de kamer op met een gave wanddecoratie, een mooi vloerkleed en wat knuffels in thema van de kinderkamer. Ook een dekbedovertrek in stijl draagt bij aan het (thema)interieur. 

Verschillende thema’s voor de kinderkamers

Richt de kinderkamer in naar de stijl die past bij jullie als gezin. Dankzij unieke wanddecoratie wordt de kamer extra speciaal en sfeervol. Kijk snel mee naar de nieuwe dierencollectie voor kinderkamers. Elke wanddecoratie wordt door mij handgemaakt. 

Op safari in Afrika 

Heb je een bijzondere band met Afrika of ben je gewoon fan van dit continent? Breng dan Afrika in huis en richt de kinderkamer dan in met een gave olifant of giraf aan de muur.

Een stoere boerderij kinderkamer

Wil je een Hollandse kamer met het thema boerderij? Verwerk dan veelvoorkomende boerderijdieren zoals een hond, poes of konijn als wanddecoratie in het interieur. Deze dieren doen het altijd goed bij kinderen, want ze worden vaak gekozen als lievelingshuisdier.

Een magische kinderkamer 

Lezen jullie vaak samen sprookjes? Of bezoeken jullie graag een sprookjespark? Ga dan voor een sprookjesachtige kinderkamer. De eenhoorn wanddecoratie zou hier goed passen.

Op het bos geïnspireerd

Zoeken jullie graag het bos op om hier met het gezin lekker te wandelen, te rennen of te picknicken? Dan is een kinderkamer gebaseerd op het bos erg tof! Een stoere vos of beer mag niet ontbreken in de bosachtige kinderkamer.

Alle wanddecoratie wordt geleverd inclusief gratis ophangmateriaal. Dit maakt het zeer eenvoudig om de muurdecoratie op te hangen. De kinderkamer muurdecoraties zijn ook een leuk geschenk voor bijvoorbeeld een eerste verjaardag van een kindje of als kraamcadeau. Ik ben erg trots op deze collectie en hoop dat ik jullie met deze nieuwe producten veel ‘interieur plezier’ kan geven. 

De dieren wanddecoraties zijn te verkrijgen in een houten en een zwarte kleur en worden allemaal handgemaakt.